کسب رتبه دوم کشوری در رشته فیزیک پزشکی آزمون دکتری تخصصی (PHD)
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه؛ آقای سید محمد حسینی مسئول بخش رادیوتراپی و روابط عمومی بیمارستان ایرانمهر، موفق به کسب رتبه دوم کشوری در آزمون دکتری تخصصی گردید.

کسب رتبه دوم کشوری در رشته فیزیک پزشکی آزمون دکتری تخصصی (PHD)
 دکتر جلال احمدی معاون درمان دانشگاه ضمن تبریک به ایشان گفت: آقای سید محمد حسینی با شرکت در آزمون دکتری، موفق به کسب رتبه دوم کشوری در رشته فیزیک پزشکی گردیده است که نشان از همت والا و تلاش و پشتکارشان می باشد. اینجانب برای ایشان از درگاه خداوند متعال توفیق و بهروزی در مراحل آتی زندگی مسئلت می نمایم.

لازم به ذکر است آقای سید محمد حسینی ترجمه کتاب «زیست شناسی پرتوی» تالیف آژانس بین المللی انرژی اتمی چاپ شده در دانشگاه شهید بهشتی، چاپ 5 مقاله ISI در مجلات معتبر داخلی و خارجی و سابقه تدریس دروس نظری و کارآموزی به دانشجویان رادیولوژی از سال 1395 تاکنون را در کارنامه خود دارد.

منبع:
بیمارستان رادیوتراپی و آنکولوژی ایران مهر
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/07/18
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت