• جراحی  :  جراحی مؤثرترین و سریع ترین درمان برای تومورهایی است که در مراحل اولیه ی رشد هستند و هنوز گسترش نیافته اند. این تنها راه قابل اعتماد برای حذف کامل یک تومور است. با این حال، تضمینی در برداشته شدن کلیه ی بخش های میکروسکوپی تومور که ممکن است گسترش یافته باشد وجود ندارد.  به همین دلیل، ممکن است جراحان بخش های بزرگتری از بافت های سالم اطراف تومور را نیز بردارند. احتمال دارد انجام این کار برای تومورهایی که در لایه های نزدیک یا درون بافت های اساسی قرار دارند، نظیر اعصاب یا اندام ها، غیر ممکن باشد.


  • رادیوتراپی :  رادیوتراپی (پرتودرمانی) نوعی درمان سرطان است که با استفاده از اشعه X با انرژی زیاد یا سایر انواع اشعه سلول-های سرطانی را از بین می برد یا مانع از رشد آنها می شود. دو نوع پرتو درمانی وجود دارد. در پرتودرمانی خارجی با استفاده از دستگاهی خارج از بدن، به سمت توده سرطانی اشعه تابیده می شود. در پرتودرمانی داخلی یک ماده رادیواکتیو که در داخل سوزن، سیم یا کاتتر قرار دارد، مستقیما در داخل توده سرطانی یا نزدیک آن قرار داده می شود. نحوه انجام پرتو درمانی وابسته به نوع و مرحله ی سرطان است.


  • شیمی درمانی :   شیمی درمانی نوعی درمان سرطان است که با استفاده از دارو و از طریق از بین بردن سلو لهای سرطانی یا ممانعت از تقسیم آنها، از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند. هنگامی که شیمی درمانی از طریق دهانی یا تزریق داخل وریدی یا عضلانی تجویز می شود، دارو وارد جریان خون می شود و به سلو لهای سرطانی در سرتاسر بدن می رسد(شیمی درمانی سیستمیک). هنگامی که شیمی درمانی مستقیما داخل مایع مغزی- نخاعی یا یک عضو یا حفره بدن مانند شکم تزریق می شود، دارو عمدتا بر روی سلو لهای سرطانی این نواحی اثر می کند (شیمی درمانی موضعی). نحوه تجویز شیمی درمانی وابسته به نوع و مرحله ی سرطان است.
کپی لینک کوتاه :